trešdiena, marts 03, 2010

RTU open piekāpjas Outlawz

27. februārī RTU puiši uz Ogri devās tā laicīgāk, lai paspētu ievērtēt tās dienas vienīgos pretiniekus Outlawz komandu darbībā. Sporta hallē sanāca ierasties uz Oulawz un Hardcore Ultimate spēles galotni, kad uz tablo bija redzams rezultāts 7:11. "Ogrēnieši labi turās līdzi HU", kāds ieminējās, un šajā brīdī Outlawz rezultatīvi noslēdza uzbrukumu. Tomēr visiem par pārsteigumu, tas nebija vis 8. ogrēniešu punkts spēlē, bet gan 12. Tā rīta pārsteigums noslēdzās ar Outlawz uzvaru - 13:8.

Redzētais pārliecināja, ka šodien pretī stāsies spēcīgs pretinieks. Tas arī bija manāms RTU un Outlawz spēlē. Ogrēnieši spēlēja gana ātri un precīzi, turpretī RTU puiši bieži kļūdījās piespēlēs, kā rezultātā pret 2 Outlawz punktiem tika likts pretī 1 RTU punkts - pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 3:7. Otrajā puslaikā gāja mazliet labāk, beigu rezultāts likumsakarīgs - zaudējums 7:13.

Papildus info par 27. februāra spēlēm var rast šeit.

Nākamās un pēdējās regulārās sezonas spēles RTU open komanda aizvadīs 20. martā Valmierā, kad tiksies ar ViA Valmiera un Gaisma komandām.


Atskati uz citām RTU open komandas aizvadītajām sezonas spēlēm:
- 1. kārtā pret Wild Things un Dzīvo Labi - šeit;
- 2. kārtā pret Ice Breakers un SSE Riga - šeit;
- 3. kārtā pret Flying Worms un Ventspils SB - šeit;
- 4. kārtā pret Hardcore Ulimate un Ultimate Decision - šeit.

Nav komentāru: