svētdiena, marts 21, 2010

RTU open komandai divas uzvaras sezonas noslēgumā

20. martā Valmierā RTU open komanda noslēdza Latvijas Frisbija čempionāta sezonu, tiekoties ar Gaisma un Via Valmiera komandām. Izcīnot divas uzvaras, tika nodrošināta 8. vieta kopvērtejuma tabulā un iespēja turpināt cīņu izslēgšanas spēlēs.

RTU vs Gaisma (13:4). Lai arī spēles sākumā RTU pieļāva vairākas kļūdas, tomēr diezgan ātri sanāca pārņemt spēles iniciatīvu. Arī šoreiz iznākumā tika svinēta uzvaru pār citu Rīgas komandu.

RTU vs Via Valmiera (13:10). Dienas pirmajā spēlē Via Valmiera bija jau piekāpusies Gaismas komandai, viņiem bija vajadzīga vienīgi uzvara šajā spēlē, lai cīnītos par tikšanu play off kārtā. RTU puišiem, iespējams, bija iezagusies pārāk liela pašpārliecinātība un līdz ar to arī atslābums. Spēles sākumā valmierieši spēlēja stabilāk un pārņēma iniciatīvu, pirmo puslaiku noslēdzot ar sev labvēlīgu rezultātu - 7:3. Otrajā spēles daļā RTU spēja atrast īsto spēles pavedienu, izlīdzinot rezultātu un svinot uzvaru - 13:10. Šī uzvara RTU komandai bija revanšs par pagājušajā gadā piedzīvoto zaudējumu - 11:12.

Paldies Gaisma un Via Valmiera komandām par sīvo pretestību Latvijas Frisbija čempionāta izskaņā :)


Atskati uz citām RTU open komandas aizvadītajām sezonas spēlēm:
- 1. kārtā pret Wild Things un Dzīvo Labi - šeit;
- 2. kārtā pret Ice Breakers un SSE Riga - šeit;
- 3. kārtā pret Flying Worms un Ventspils SB - šeit;
- 4. kārtā pret Hardcore Ulimate un Ultimate Decision - šeit;
- 5. kārtā pret Outlawz - šeit.

1 komentārs:

Funkcija teica...

Labi,ka neatkārtojāt pagājušā gada DAMN!
Jūs jau zināt,ka mēs jūs mīlam!!!!!!!! :)