otrdiena, marts 09, 2010

RTU frisbijmeitenēm dramatiska uzvara Ventspilī

6. martā Ventspilī RTU frisbijmeitenes tikās ar vietējām komandām - Ventspils un Ventspils HUP. Nedēļas nogales bilance 1 uzvara un 1 zaudējums, kā arī 2 punkti bezcīņā pret DejaVu.

RTU vs Ventspils (12:11). Pirmo puslaiku RTU frisbijmeitenes uzsāka pārliecinošāk un izvirzījās vadībā ar rezultātu 6:2. Tomēr spēles turpinājumā ventspilnieces spēja panākt rīdzinieces un izvirzīties vadībā - 10:8. Spēles izskaņu var uzskatīt par drāmu, kur RTU frisbijmeitenes atspēlēja 2 punktu deficītu un izrāva uzvaru.

RTU vs Ventspils HUP (6:13). Laikam RTU frisbijmeitenes bija pārāk sapriecājušās pēc uzvaras pār otru Ventspils komandu, ka nespēja lāgā savākties šai spēlei, ļaujot iniciatīvu ņemt savās rokās mājiniecēm. Līdz ar to rezultāts likumsakarīgs.

Jāmin, ka Ventspilī bija paredzēts spēlēt arī ar otru Salaspils komandu DejaVu, tomēr komandas nespēja vienoties par spēles pārcelšanu, rezultātā - salaspilietēm pienākas tehniskais zaudējums, bet RTU frisbijmeitenēm 2 punkti bezcīņā. Žēl, bet gan jau komandām vēl sanāks mēroties spēkiem laukumā.


RTU frisbijmeiteņu iepriekšējo spēļu rezultāti:
- 1. kārtā pret Momentu, Salaspils FK un ViA Valmiera - šeit;
- 2. kārtā pret SSE Riga - šeit;
- 3. kārtā pret KCN Rīga - šeit.

Nav komentāru: