sestdiena, novembris 14, 2009

RTU frisbijs iekš Space Dog III

11. novembrī Space Dogā trešo reizi pulcējās RTU frisbijisti, lai tuvāk sapazītos neformālā gaisotnē, kā arī atzīmētu RTU frisbija kluba viena gada jubileju. Tika skatīti frisbija video, tai skaitā RTU komandas šī un pagājušā gada spēles, iemalkots kāds jautrāks dzēriens un izvērstas pāris aktivitātes.

Otro reizi tika mēģināts organizēt RTU frisbijistu novusa "zibensturnīru" - arī šoreiz nesanāca tikt laicīgi līdz galam, bet cerams, ka trešajā reizē izdosies :D Tomēr jāatzīmē tie pāri, kas nepiedzīvoja nevienu zaudējumu - Rūdis/Taurenis, Marita/Vineta un Dainis/Līva. Nepabeigtā turnīra tabula apskatāma šeit.

Šoreiz RTU frisbijisti bija naski uz "3 alēniem". Pirmie uzstādīt rekordu mēģināja jaunie RTU frisbijisti Jānis N. un Artis, tas viņiem izdevās - tika sasniegts rezultāts 31,19 s, kas bija par 9,20 s labāks nekā nu jau iepriekšējais RTU frisbijistu (Imanta un Daiņa) labākais laiks. Imants un Dainis steidza aizstāvēt savu godu ar Brenguļu tumšo alu - tika sasniegts jauns rekords 27,10 s. Kā nākamie uz rekorda labošanu pieteicās Liepiņš un Gints, šoreiz nepaveicās - 44,27 s. Lielākais prieks tomēr par meiteņu drosmi aizsākt "3 alēnu rekordu" uzstādīšanu "meiteņu divīzijā". Pirmās pieteicās Dana un Dace - 56,17s. Jaunuzcepto rekordu steidza labot Maija K. un Zane, tas arī izdevās - 51,88. Kā trešās sevi pieteica Jana un Maija M., kam šoreiz nepaveicās - 153,89 s. RTU frisbijistu "3 alēnu" rekordu tabula tika papildīta ar vairākiem ierakstiem, tās kopskats apskatāms šeit.

Jāatzīmē, ka tika sveiks arī iepriekšējās dienas gaviļņieks Taurenis, kuram dāvināto vistu RTU frisbijisti draudzīgi notiesāja.

Paldies visiem, kas tur bija, cerams, ka sanāca vienam otru vairāk vai mazāk tuvāk iepazīt :)

Piedāvājam papildus ieskatu tusiņā caur bildēm.

Nav komentāru: