trešdiena, decembris 09, 2009

Z-svētku treniņš 2009 - info

15. decembra (2dienas) treniņš ieplānots kā šī gada Z-svētku treniņš - mazliet savādāks un svinīgāks nekā parasti.

Tā kā paši veidojam sev atmosfēru, tad līdzi ņemams:
1) groziņš,
2) smieklīga cepure,
3) labs noskaņojums.

Treniņa programmā paredzēts iekšējais HAT turnīrs. Līdz 13. decembra 20:00 pieteicās 26 dalībnieki, kas tika sadalīti 4 komandās:
1) Melnā komanda - Elīna Indriksone, Evita Gaide, Zane Zamarina, Maija Križmane un Dainis Jakovels, Artūrs Miezītis - paņem melnu/max tumšu kreklu;
2) Zilā komanda - Agrita Ose, Maija Matroze, Līva Intenberga, Dana Skadiņa un Rūdolfs Sniķersproģis, Viesturs Ozols, Kristaps Kārkliņš - paņem zilu/zaļu toņu kreklus;
3) Baltā komanda - Gunita Indriksone, Līva Kapteine, Vineta Nipere un Imants Deņisovs, Andris Losāns, Jānis Zvirbulis - paņem baltu/max gaišu kreklu;
4) Sarkanā komanda - Irbe Tene, Marta Meiere, Laura Badūne, Marika Andžāne un Dainis Kaldre, Renārs Niedra - paņem sarkanu/oranžu toņu kreklu.
P.S. Sadalījums pa komandām ir balstīts uz dzimumu un pieredzes vienlīdzību. Krāsas piešķiršana nav saistīta ar dalībnieku mīļāko krāsu, kalpo tikai komandu atšķirības izcelšanai laukumā.
P.S.S. Tie, kas nogulēja piereģistrēšanos, to vēl var izdarīt šeit vai arī uz vietas treniņā. Bet rēķinieties, ka tiksiet pielikti kādai no komandām, balstoties uz Jūsu dzimumu un pieredzi, tāpēc paņem līdzi dažādu (vēlams komandu 4 krāsu) kreklus - tas tāds "sods", par reģistrēšanās čakarēšanu!

Šis treniņš plānots ilgāks - 20:00 - 22:00. Plānojam ierasties laicīgi, lai max daudz laika var veltīt HAT turnīra spēlēm! HAT turnīra spēļu grafiks būs zināms uz vietas.

Ieskatu pagājušā gada Z-svētku treniņā var rast šeit.

Nav komentāru: