svētdiena, decembris 13, 2009

13. decembra spēļu atskats - RTU komandām pirmās uzvaras


13. decembrī Ogrē RTU frisbijmeitenes atklāja savas gaitas Latvijas Frisbija čempionātā, atzīstot līdervienību Moments un Salaspils FK pārākumu un gūstot pirmo uzvaru pret ViA Valmiera. Paralēli šīm spēlēm RTU puiši aizvadīja 2. kārtas spēles pret Ice Breakers un SSE Riga, tiekot pie pirmajām uzvarām čempionātā.

RTU frisbijmeitenes (komentē māsas):

RTU vs Moments (8:13). Kad uzzinājām, ka RTU debijas 1. spēle ir ar iepriekšējā gada čempionēm, tad šķita, ka tāda smieklīga ieslidošanās vien būs. Nekā - Jana lika noticēt, ka mēs varam, un jā, arī parādījām, ka esam konkurentes, jo tabula rādīja gan 3:3, gan 5:5. Rezultāts 13:8 liecina par:
a) iesācēju veiksmi;
b) Momentam nebija labākais sastāvs;
c) lielisku spēli starp mums, RTU.
Kura ir pareizā atbilde? Visas 3. :) Nākošreiz mēs pa īstam noticēsim, ka varam uzvarēt!

RTU vs Salaspils (2:13). Salaspils spēlēja piecatā, bez maiņām. Lai kā centāmies, pat Vinetas vieglatlētikas pieredze nespēja viņas nokausēt. Tablo beigās rādīja 13:2, taču pat 2008.g. vērtīgākā spēlētāja Lāsma no Salaspils atzinās, ka pirms spēles bija nobijusies no mūsu karaspēka – gan Elīna nosita viņai disku aizsardzībā, gan Gunita netīši iedeva Lāsmai pa aci. :)

RTU vs Via Valmiera (13:5). Šo spēli mums vajadzēja uzvarēt! Un to mēs arī izdarījām - 13:5! Maija Križmane lieliski nostrādāja aizsardzībā, un Janas 4 reizes ķerto punktu zonā nevar neaizmirst :) Mēs saprotam – to spējām, jo beidzot fanu zonā parādījās mūsu RTU puiši, kuru prieku par mūsu gūtiem punktiem nevarēja nepamanīt. :*

Ikviena RTU frisbijmeitene parādīja, uz ko ir spējīga – gan Maija Matroze zonā rādīja brīnumus, gan Līvas ķertie diski, par spīti traumai, liecināja par gūto pieredzi LU sastāvā Studentu čempionātā. Turklāt Laura Šterna un Elīna Strīķe ne tikai lieliski sevi parādīja laukumā, bet pierādīja, ka ir gādīgas komandas biedrenes un lieliskas šefpavāres – mums bija gardas maizītes starp un pēc spēlēm. :)

RTU puiši:

RTU vs Ice Breakers (13:0). Lai arī pirms spēles varēja nojaust, ka šoreiz favorītu loma piespēlēta RTU puišiem, tomēr komanda gāja laukumā ar pilnu cīņas sparu un apņēmību, ko apliecina arī rezultāts. Prieks čempionātā redzēt jaunu komandu (atsauca atmiņā pašus pirms gada), cerams, ka Lielvārdes puišiem šīs pirmās spēlēs deva papildus motivāciju trenēties, lai nākotnē jau cīnītos līdzvērtīgākā cīņā ;)

RTU vs SSE Riga (13:1). Arī šajā duelī RTU frisbijisti varēja izjust favorītu lomu, ko apliecina arī spēles rezultāts. Tomēr prieks par Rīgas Ekonomikas augstskolas komandas atgriešanos čempī - lai šoreiz sanāk izturēt visu sezonu līdz beigām ;)

Bildes no meiteņu spēlēm apskatāmas šeit, bet plašāks šīs dienas spēļu apskats - šeit.

Ieskatu iepriekšējās komandu tikšanās reizēs var rast šeit.

Nākamā spēle RTU frisbijmeitenēm gaidāmas 9. janvārī Ogrē pret SSE Riga, bet RTU puišiem 16. janvārī Ventspilī pret Flying Worms un Ventspils SB.





RTU vīriešu komandas rezultāti:

- 1. kārtā pret Wild Things un Dzīvo Labi - šeit.

Nav komentāru: