svētdiena, marts 08, 2009

Latvijas Studentu Frisbija čepionāts 2009 Rīgā

Latvijas Studentu Frisbija čempionātā RTU tiks pārstāvēta ar divām vīriešu un vienu sieviešu komandu. Līdzjutēji un interesenti aicināti atbalstīt savējos 14. martā Rīgas Hanzas vidusskolā, Grostonas ielā 5.

Vīriešu divīzijā dalību ņems sešas augstskolu komandas, kas sadalītas divās grupās. A grupā spēlēs Liepājas universitātes, Vidzemes augstskolas un Rīgas Tehniskās universitātes pirmā komanda, B grupā – Latvijas Universitātes, Rīgas Ekonomikas augstskolas un Rīgas Tehniskās universitātes otrā komanda. Katras grupas divas labākās komandas turpinās cīņu pusfinālos. Sieviešu divīzijā sacensības notiks vienā grupā, RTU komandas pretinieces būs Liepājas universitātes, Rīgas Ekonomikas augstskolas un Vidzemes augstskolas komandas.

No plkst. 9 līdz plkst. 15 norisināsies grupu spēlēs, bet plkst. 15 sāksies pusfināli un vietu sadale. Apbalvošana un noslēgums paredzēts plkst. 18. Spēļu grafiks atrodams šeit.

„RTU pirmai vīriešu komandai reālas izredzes uz goda pjedestālu, nelielas problēmas gan varētu rasties ar saspēles vadītājiem, jo komandas pieredzējušākie spēlētāji spēlē middle pozīcijās savos klubos. Fiziski esam labākā komanda starp dalībniekiem - uz to arī jāspiež. RTU otrai komandai būs grūti ielauzties cīņā par medaļām. Galvenais uzkrāt pieredzi un atstāt aiz sevis vienu vai divas citu augstskolu komandas. RTU sieviešu komandā ir pieredzējušas saspēles vadītājas, ar ko varētu rasties problēmas citām komandām. Arī jaunās spēlētājas ļoti progresējušas no sezonas sākuma, ja jaunajām nenotrīcēs roka, tad ir reālas izredzes cīnīties par zeltu”, dalās pārdomās RTU frisbija komandu treneris Mārtiņš Taurenis.

Atgādinām, ka 2008. gada 5.-6. decembrī Valmierā notika pirmais Latvijas Studentu Frisbija čempionāts jauktajā divīzijā, par RTU komandu gaitām tajā lasiet šeit.

Komandu sastāvi:
RTU pirmās vīriešu komanda - Martiņš Taurenis, Rūdolfs Sniķersproģis, Artūrs Blaževičs, Alesejs Smorigo, Imants Deņisovs, Rihards Apsītis, Renārs Niedra.
RTU otrā vīriešu komanda - Māris Priekulis, Gints Mucenieks, Dainis Jakovels, Dmitrijs Šarovs, Jānis Liepiņš, Jānis Utinans, Arvis Kiseļevs.
RTU sieviešu komanda - Agrita Ose, Jana Arseņjeva, Elīna Indriksone, Sigita Milaseviča, Diāna Hermane, Marita Paegle, Maija Matroze.

Nav komentāru: