trešdiena, marts 04, 2009

8. un 15. marta frisbijs - RTU vs Gaisma, Dzīvo labi un Taurenīši

Latvijas Frisbija čempionāta 5. kārtā, kas notiks 8. martā Ogrē RTU komanda mērosies spēkiem ar Gaisma un Dzīvo labi komandām.

11:30 RTU frisbijisti izies laukumā, lai spēkotos ar Gaismu, kam pašlaik čempionāta tabulā uzrādās tikai zaudējumi, lai arī 3. janvārī izcīnīta uzvarā pār SSE Riga komandu. RTU frisbija komanda ar Gaismu tikusies pārbaudes turnīrā vēl 2008. gada rudenī, baumo, ka toreiz tika piedzīvots zaudējums - redzēs, kā būs šoreiz.

14:20 RTU frisbija komandas pretinieks būs Dzīvo labi (tie paši Life is Good), kas pagaidām čempionātā zaudējuši tikai Ultimate Decision komandai (10:11). Dzīvo labi pieveikuši arī Wild Things (12:11), uzskatāmi par vienu no Latvijas Frisbija čempionāta spēcīgākajām komandām.

Spēles notiks Ogres 1. vidusskolas Sporta hallē, tās dislokācijas vietu var rast kartē, kas pievienota zemāk.

Pēdējā jeb Latvijas Frisbija čempionāta 6. spēle RTU komandai paredzēta 15. martā Rīgā pret Taurenīšiem (piezīme - nejaukt ar Mārtiņu Taureni), kas pagaidām čempionātā piedzīvojuši zaudējumus pret spēcīgākajām komandām, pieveikuši Gaismu (13:9). Jāmin, ka Taurenīši (tie paši Butterfly) Lietuvas Atklātajā Frisbija čempionātā ierindojās 5. vietā 12 komandu konkurencē, kā arī tika atzīta par "spiritotāko" komandu. Spēle notiks Rīgas Hanzas vidusskolā, Grostonas ielā 5, sākums - 12:25.

Latvijas Frisbija čempionāta spēļu kalendāru var apskatīt šeit, bet rezultātus - šeit.

Par RTU komandas gaitām iepriekšējās kārtās:
4. kārtā pret Outlawz Ogre un Hardcore Ultimate skatiet šeit;
3. kārtā pret SSE un Flying Worms 2 skatiet šeit;
2. kārtā pret Wild Thing un ViA Valmiera skatiet šeit;
1. kārtā pret Flying Worms un Ultimate Decision skatiet šeit.

Ogres 1. vidusskolas Sporta halles atrašanās vieta:

View Larger Map

Nav komentāru: