otrdiena, septembris 29, 2009

Kura māsa ir labāka?

Šis jautājums RTU frisbija aprindas nodarbinājis jau sen - Frisbija hronikās pirmo reizi minēts vilcienā Lielvārde-Rīga Latvijas Frsibija čempionāta finālu laikā, šī gada pavasarī.

Toreiz Gunita (vecākā no māsām) izteicās, ka viņa parasti esot tā labākā. Šāds viedoklis tad iemājojās šaurākās un plašākās frisbija aprindās, līdz BUCā Elīna (jaunākā no māsām) apsteidza savu māsu gan atklātībā (runājoties par dzīvi), gan spēles laukumā (pārtverts disks pretinieku zonā). Šie notikumi radīja jaunu augsni diskusijām un baumām.

Lai noskaidrotu patiesību, tad aicinām Jūs nobalsot (skatīt aptaujas logu augšējā labajā stūrī) par labāko no māsām. Ja ir zināmi papildus fakti, kur un kā kāda no viņām ir labāka, tad var droši rakstīt komentāros vai sūtīt uz e-pastu rtu.frisbijs@gmail.com.

Aptaujas rezultātus gaidiet pēc nedēļas :)

P.S. Lai radītu veselīgu konkurenci un augsni izaugsmei, tad šādu aptauju varētu nākotnē arī atkārtot. Bet viss ir atkarīgs no Jums ;)

3 komentāri:

Elīna Indriksone teica...

Daini, Tu esi lielisks! :D :D :D

Anonīms teica...

Viennozīmīgi Gunita! Viņa zina kas ir trombocitokrīts un, pat no dziļākā miega pamostoties, spēj pastāstīt par stresa patoģenēzes 3 stadijām:D

Anonīms teica...

man jau liekas, ka abas ir labas...bet medicus medico amicus est...tad jau par gunitu, kura jebkurā diennakts laikā zina patoģenēzes 3 stadijas :D:D:D