otrdiena, maijs 18, 2010

Frisbija dienas Valmierā 2010

16. maijā pasākuma Frisbija dienas Valmierā ietvaros tika organizēts frisbija turnīrs mix grupā. Šogad dalību tajā pieteica 11 komandas, no kurām 5 no Rīgas (tā teikt - no "mūsu stadiona jeb dīķa") - UD1, UD Platinum, RTU1, RTU Platinum un Zebesti. Uzvarētāju gods tika Rīgas komandai Zebesti, bet "spēles gara" balva Ventspils komandai Man Garšo.


Zebesti - 1. vieta
Vienīgā komanda, kas turnīrā neizjuta zaudējuma garšu (6 spēlēs 6 uzvaras), diezgan pārliecinoši soļoja pretī uzvarai, finālā pārspējot Salaspils komandu ar rezultātu 12:3.

UD1 - 3. vieta
Divas reizes nācās piekāpties čempioniem Zebestiem (otreiz pusfinālā), līdz ar to 6 spēlēs izcīnītas 4 uzvaras. Tomēr dienas spēle šai komandai bija cīņā par 3. vietu ar Ogres komandu, kur atspēlējoties no iedzinēju lomas, tika izrauta uzvara - 10:9.

UD Platinum - 5. vieta
1/4 finālā sanācās atzīt UD1 komandas pārākumu, kas liedza turpināt cīņu par medaļām. Tomēr atlikušajās spēlēs tika izcīnītas uzvaras, tai skaitā 8:7 pret Ventspils komandu man garšo, un nodrošināta 5. vieta. Arī šai komandai 6 spēlēs 4 uzvaras.

RTU1 - 8. vieta
Komandai izdevās kvalificēties 1/4 finālam, tomēr tālāk vairs nesanāca gūt uzvaras. Spēlē par 7. vietu tika atzīts Salaspils komandas DeJaVu pārākums - 11:4.

RTU Platinum - 10. vieta
Pieredzes ziņā ši laikam bija jaunākā komanda. Lai arī nesanāca kvalificēties 1/4 finālam, tomēr pie uzvaras tika. 

Vairāk par mix turnīra rezultātiem var lasīt šeit.

Ieskats RTU komandas pagājušā gada turnīra gaitās - šeit

Nav komentāru: