otrdiena, februāris 16, 2010

RTU puiši sīvā cīņā piekāpjas UD, tomēr misiju izpilda

14. februārī Rīgā RTU puiši tikās ar Hardcore Ultimate un Ultimate Decision komandām. Abās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi, tomēr cīņā ar UD spēles liktenis tapa zināms tikai spēles izskaņā.

RTU vs Hardcore Ultimate (3:13). Izskatījās, ka RTU puiši nebija morāli gatavi uzsākt savu spēli jau plkst. 9:30 - steiga un stress. Tomēr tas nebūt nebija galvenais zaudējuma iemesls, HU vienkārši spēlēja labāk, izcīnot pārliecinošu uzvaru.

RTU vs Ultimate Decision (8:12). Spēles sākumā UD izvirzījās vadībā ar rezultātu 3:1, tomēr RTU puiši spēja gūt 2 punktus pēc kārtas, piespiežot pretinieku paņemt minūtes pārtraukumu. Turpmākā cīņa noritēja punkts punktā, RTU puišiem puslaika pārtraukumā aizejot ar viena punkta deficītu - 5:6. Otrajā spēles daļā RTU spēja izlīdzināt rezultātu, panākot 8:8, tomēr tas arī bija pēdējais punkts komandai šajā mačā. Turpinājumā UD izdevās pārņemt iniciatīvu, nodrošināt uzvaru - 8:12.

Jāmin, ka RTU puiši tomēr izpildīja spēles "misiju", neļaujot UD komandai atrauties vairāk par 5 punktiem, tādējādi liekot plaši pazīstamam frisbijistam Dainītim šķirties no Bonaparta.


RTU vīriešu komandas rezultāti:
- 1. kārtā pret Wild Things un Dzīvo Labi - šeit;
- 2. kārtā pret Ice Breakers un SSE Riga - šeit;
- 3. kārtā pret Flying Worms un Ventspils SB - šeit.

1 komentārs:

Elīna Indriksone teica...

RTU <-> UD Spēle bija vislabākā!
Man prieks, ka RTU lika UD nerviem pamocīties!! :)
(fani)