svētdiena, oktobris 25, 2009

Pārbaudes turnīrs Ogrē 2009 - rezultāti

24. oktobrī Ogrē norisinājās pārbaudes turnīrs, kas pulcēja 8 indoor frisbija komandas. RTU komandai šoreiz 2 uzvaras un 2 zaudējumi.

RTU - Ledlauži (11:2). Pirmajā spēlē RTU puišiem pretī stājās jauna frisbija komanda no Lielvārdes Ledlauži, kas iepriekš bija parādījušies uz frisbija skatuves Jūrmalas Bitē 2009 komandas Chin-Chill veidolā. Kā rezultāts rāda, tad spēlē dominēja RTU komanda un izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Tomēr prieks par jaunas komandas parādīšanos!

RTU - Gaisma (11:6). Jau no spēles sākuma izdevās pārņemt iniciatīvu savās rokās, pieļaujot mazāk kļūdu - tika izcīnīta stabila uzvara. Iepriekš ar Rīgas komandu Gaisma divreiz nācās spēlēt pagājušā gada indoor sezonā (divas uzvaras) - tika gaidīta sīva cīņa, tomēr izskatās, ka komanda vēl nav saspēlējusies. Bet gan jau indoor sezonā šo komandu ceļi vēl krustosies ;)

RTU - Ultimate Decision (3:11). Smags zaudējums vasaras cīņu biedriem un tā sauktajai "treneru komandai" - nolaida spēlētājus uz zemes un lika aizdomāties par piekopto spēles taktiku, kā arī treniņu procesu.

Turnīrā katra komanda aizvadīja 3 "random" spēles, 4 ar labākajiem rezultātiem bija iespēja turpināt cīņu par vietām. Tā nu šoreiz sanāca, ka RTU komandas 2 uzvaras un 1 zaudējums ļāva vēlreiz uzspēlēt, sacenšoties par 3. vietu.

RTU - Outlawz (7:11). Puse spēles norisinājās punkts punktā, tomēr izskaņā Ogres komanda pārņēma iniciatīvu un izcīnīja uzvaru. RTU komandai prieks par papildus spēles iespēju un pārdomas par savu gatavības procesu.

Turnīra finālā Hardcore Ultimate ar viena punkta pārsvaru pievieca Dzīvo Labi.

Paldies jāsaka turnīra organizatoriem - Dzīvo Labi un Outlawz komandām. Prieks bija uzspēlēt un papētīt potenciālos indoor sezonas pretiniekus :)

Papildus info par turnīra rezultātiem var rast rakstā iekš SportaCentrs.com.