pirmdiena, aprīlis 13, 2009

18. aprīļa frisbijs - RTU vs Gaisma un Flying Worms 2

2008./2009. gada Latvijas Frisbija čempionāta 11 apļa spēles RTU komanda noslēdza ar 3 uzvarām un 8 zaudējumiem, turnīra tabulā ierindojoties 9. vietā.

RTU frisbijistiem savā pirmajā sezonā Latvijas Frisbija čempionātā mazliet pietrūka (1 punkta!), lai iekļūtu 8 labāko komandu starpā un turpinātu cīņu finālos. Visticamāk, ka viss izšķīrās sezonas 4. spēlē pret ViA Valmiera komandu, kad spēles laiks jau bija beidzies un RTU komanda spēja izlīdzināt rezultātu (11:11), kā arī nonākt uzbrukumā pie pašas zonas līnijas, bet... pieredzes trūkums rādīja savu - zaudēts disks uzbrukumā un pēc ViA Valmieras minūtes pārtraukuma arī zaudēts punkts aizsardzībā. Tagad skatoties turnīra tabulu, redzams, kāda bija šīs spēles vērtība. Bet tāds ir sports, pie tam sezonas sākumā nemaz netika cerēts par astotnieku - ir taču labi, kā ir :)

18. aprīlī Lielvārdes Sporta centrā, Raiņa ielā 22, RTU frisbija komandai nāksies aizstāvēt sezonas laikā izcīnīto 9. vietu Latvijas Frisbija čempionātā.

10:00 RTU frisbijisti mērosies spēkiem ar komandu Gaisma (11. vieta pēc apļa spēlēm), ko šosezon izdevies uzvarēt ar rezultātu 11:6.

14:00 RTU komandas pretinieks būs komanda Flying Worms 2 (10. vieta pēc apļa spēlēm), ar ko šosezon tika aizvadīta sīva cīņa un izcīnīta negaidīta uzvara - 12:9.

Zināma nerakstīta patiesība - otru reizi turnīrā vienu un to pašu komandu uzvarēt vairs nav tik pat viegli... Lai kā tur arī būtu, bet cerēsim un darīsim uz to labāko :)

Latvijas Frisbija čempionāta spēļu kalendāru var apskatīt šeit, bet rezultātus - šeit.

Par RTU komandas gaitām iepriekšējās kārtās:
6. kārtā pret Taureņi skatiet šeit;
5. kārtā pret Gaisma un Dzīvo labi skatiet šeit;
4. kārtā pret Outlawz Ogre un Hardcore Ultimate skatiet šeit;
3. kārtā pret SSE un Flying Worms 2 skatiet šeit;
2. kārtā pret Wild Thing un ViA Valmiera skatiet šeit;
1. kārtā pret Flying Worms un Ultimate Decision skatiet šeit.

1 komentārs:

Elīna Indriksone teica...

Arī mums, dažām Idejas meitenēm - Elīnai, Gunitai, Janai un Mārai, ir spēles, tā ka būsim abpusējie fani!
(fani) :)