piektdiena, janvāris 30, 2009

RTU frisbijs iekš SpaceDog II

28. janvārī RTU frisbijisti neformālā SpaceDog gaisotnē izvadīja sesiju. Tika mēģināts izvērst novusa zibensturnīra Taureņa kausa izcīņu, iepazīti profili iekš draugiem.lv un vienkārši labi atvilkta elpa.

Ap plkst. 21 tika organizēta novusa zibensturnīra Taureņa kausa izcīņa. Pieteicās dalībai veseli 8 pāri, bet tikai 3 spēles paspēja izspēlēt - laikam netika novērtēts novusa spēles ātrums. Tomēr rezultātus minēsim - Marita/Laura pārliecinoši apspēlēja Jāni M./Rihardu (0:15), Gunita/Laima sīvā cīņā uzveica Agritu/Jāni L. (0:1), kā arī Rūdis/Gints pēdējā spēlē apspēlēja Daini/Artūru (0:4). Kā jau frisbijistiem pieklājas, tad pēc katras spēles tika vērtēts arī "spirits". Augstākos vērtējumus izpelnījās Marita/Laura un Agrita/Jānis L. Gan jau nākotnē tiks novests līdz galam kāds cits RTU frisbijistu zibensturnīrs.

Jāsaka paldies māsām Elīnai un Gunitai par doto iespēju iepazīt vienam otra labāk caur draugiem.lv profiliem :)

Lai arī Mārtiņš bija sarūpējis diskus jaunu 3 alēnu reordu stādīšanai, tomēr šajā vakarā šī atrakcija izpalika. Bet viens no vakara jautājumiem varētu būt: "A B52 ir jādzer ar vai bez salmiņa?" (Artūrs pēc otrā B52).

Bildes no pasākuma var apskatīt šeit.

Beigās vēl piedāvājam jautājumu - vai šī ir jaunā RTU frisbijistu sejas izteiksme pie "Up!"? Kurš/i ir autors, kurš/i ir pakaļdarinātājs?


Vairāk par RTU frisbijistu pirmo tusu SpaceDog var lasīt šeit.

Nav komentāru: