piektdiena, februāris 26, 2010

RTU puiši mērosies spēkiem ar Outlawz

27. februārī Ogres 1. vidusskolas sporta hallē RTU puiši aizvadīs devīto Latvijas Frisbija čempionāta spēli. Šoreiz pretī stāsies Ogres komanda Outlawz. Iepriekšējā sezonā abu komandu tikšanās noslēdzās ar ogrēniešu uzvaru 11:9. Pirmsezonas pārbaudes turnīrā RTU komanda vēlreiz piekāpās Outlawz - 7:11.

Spēles sākums 12:20.

Atskati uz citām RTU open komandas aizvadītajām sezonas spēlēm:
- 1. kārtā pret Wild Things un Dzīvo Labi - šeit;
- 2. kārtā pret Ice Breakers un SSE Riga - šeit;
- 3. kārtā pret Flying Worms un Ventspils SB - šeit;
- 4. kārtā pret Hardcore Ulimate un Ultimate Decision - šeit.

otrdiena, februāris 16, 2010

RTU puiši sīvā cīņā piekāpjas UD, tomēr misiju izpilda

14. februārī Rīgā RTU puiši tikās ar Hardcore Ultimate un Ultimate Decision komandām. Abās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi, tomēr cīņā ar UD spēles liktenis tapa zināms tikai spēles izskaņā.

RTU vs Hardcore Ultimate (3:13). Izskatījās, ka RTU puiši nebija morāli gatavi uzsākt savu spēli jau plkst. 9:30 - steiga un stress. Tomēr tas nebūt nebija galvenais zaudējuma iemesls, HU vienkārši spēlēja labāk, izcīnot pārliecinošu uzvaru.

RTU vs Ultimate Decision (8:12). Spēles sākumā UD izvirzījās vadībā ar rezultātu 3:1, tomēr RTU puiši spēja gūt 2 punktus pēc kārtas, piespiežot pretinieku paņemt minūtes pārtraukumu. Turpmākā cīņa noritēja punkts punktā, RTU puišiem puslaika pārtraukumā aizejot ar viena punkta deficītu - 5:6. Otrajā spēles daļā RTU spēja izlīdzināt rezultātu, panākot 8:8, tomēr tas arī bija pēdējais punkts komandai šajā mačā. Turpinājumā UD izdevās pārņemt iniciatīvu, nodrošināt uzvaru - 8:12.

Jāmin, ka RTU puiši tomēr izpildīja spēles "misiju", neļaujot UD komandai atrauties vairāk par 5 punktiem, tādējādi liekot plaši pazīstamam frisbijistam Dainītim šķirties no Bonaparta.


RTU vīriešu komandas rezultāti:
- 1. kārtā pret Wild Things un Dzīvo Labi - šeit;
- 2. kārtā pret Ice Breakers un SSE Riga - šeit;
- 3. kārtā pret Flying Worms un Ventspils SB - šeit.

sestdiena, februāris 13, 2010

Valentīndienā RTU puiši tiksies ar HU un UD komandām

14. februārī Rīgā RTU puišiem nāksies mēroties spēkiem ar iepriekšējās sezonas labākajām frisbija komandām - Hardcore Ultimate un Ultimate Decision.

9:30 - RTU vs Hardcore Ultimate. Šajā sezonā HU cīnās bez zaudējumiem, RTU puišiem nāksies rādīt cienīgu pretsparu pagājušo gadu Latvijas frisbija čempioniem. Pirms gada abu komandu tikšanās beidzās ar pārliecinošu HU uzvaru - 13:2.

13:30 - RTU vs Ultimate Decision. Abas komandas savstarpēji labi pazīstamas no kopīgajiem treniņiem, kā arī āra frisbija sezonas. Gaidāma principiāla spēle, baumo, ka to vēros pat pats Napoleons Bonaparts - par kuru no komandām viņš jutīs līdzi? No vēstures - iepriekšējās sezonas spēlē RTU komanda kapitulēja ar rezultātu 4:13, pirmssezonas pārbaudes spēlē līdzīgs rezultāts - 3:11. UD iepriekšējā sezonā izcīnīja Latvijas Frisbija čempionāta sudraba godalgas.

RTU vīriešu komandas rezultāti:
- 1. kārtā pret Wild Things un Dzīvo Labi - šeit;
- 2. kārtā pret Ice Breakers un SSE Riga - šeit;
- 3. kārtā pret Flying Worms un Ventspils SB - šeit.

ceturtdiena, februāris 11, 2010

Ieskats RTU frisbijmeiteņu vizītē Ogrē


06.02.2010. Ogre

Vairāk par tās dienas spēli lasiet šeit.

pirmdiena, februāris 08, 2010

RTU frisbijmeitenes piekāpjas KCN Rīga komandai

6. februārī Ogres 1. vidusskolas sporta hallē RTU frisbijmeitenes tikās ar KCN Rīga komandu, atzina pieredzes bagātākās komandas pārākumu ar rezultātu 3:13.

Plašāku ieskatu tās dienas spēļu rezultātos var gūt šeit.

Nākamās spēles RTU frisbijmeitenēm gaidāmas 6. martā Ventpilī.

RTU frisbijmeiteņu iepriekšējo spēļu rezultāti:
- 1. kārtā pret Momentu, Salaspils FK un ViA Valmiera - šeit;
- 2. kārtā pret SSE Riga - šeit.

sestdiena, februāris 06, 2010

RTU frisbijmeitenes tiekas ar KCN Riga

6. februārī Ogres Stadiona hallē RTU frisbijmeitenes tiksies ar KCN Rīga komandu. Iepriekš abas komandas oficiāli tikušās Lietuvas atklātajā frisbija čempionātā, toreiz RTU komanda piekāpās ar rezultātu 3:11. Neoficiālas tikšanās notiek gandrīz vai katrā treniņā :) Tad jau redzēs, kādu pretestību RTU frisbijmeitenes spēs rādīt savām daudz pieredzējušākajām konkurentēm.


RTU frisbijmeiteņu rezultāti:
- 1. kārtā pret Momentu, Salaspils FK un ViA Valmiera - šeit;
- 2. kārtā pret SSE Riga - šeit.

piektdiena, februāris 05, 2010

LUC 2010 indoor - bildes


30.-31.01.2010. Kedainai

Citas bilžu galerijas no turnīra apkopotas šeit.

Atskatu uz RTU gaitām turnīrā var rast šeit.

pirmdiena, februāris 01, 2010

LUC 2010 indoor - atskats

30.-31. janvārī Ķedaiņos tika noskaidroti Lietuvas čempioni telpu frisbijā. Pirmo reizi čepionāta vēsturē open divīzijā triumfēja viesu komanda - igauņu FreezB -, kas tiešām baudāmā finālā uzvarēja lietuviešu Zepps (13:11). Sieviešu divīzijā par čempionēm kļuva lietuviešu Bublicious, bet sudrabs un bronza aizceļoja uz Latviju - attiecīgi Salsa-pils un KCN Riga komandām. Turnīrā dalību ņēma arī RTU meiteņu un puišu komandas, kas savās divīzijās ierindojās attiecīgi 5. un 9. vietā. Spēles gara balva - lietuviešu Bublicious (sievietēm) un Vorai (open) komandām.

Turpinājumā sīkās ieskats katras komandas gaitās.

RTU frisbijmeitenes
RTU frisbijmeitenes startēja sieviešu divīzijā, kurai tika pievienotas 3 iesācēju komandas. Pirms turnīra komanda tika ierindota 6. vietā (no 10) sieviešu un iesācēju kopīgajā rangā, 5. vietā (no 7) sieviešu rangā. Turnīrā tika piedzīvotas 3. uzvaras un 5. zaudējumi, kas ļāva ierindoties 5. vietā sieviešu divīzijā. "Spēles garā" - 7. pozīcija.
Grupas spēļu rezultāti:
RTU vs Salsa-pils (3:11). RTU frisbijmeitenēm nācās šo spēli aizvadīt piecatā (bez maiņām) "Pumas ķibeles" dēļ. Salsa-pils spēlējā ātri un aktīvi sedza, tomēr savi trīs punkti tika gūti, kas ir par vienu vairāk nekā Latvijas Frisbija čempionāta spēlē.
RTU vs V-K komanda (11:3). Pārliecinoša uzvara.
RTU vs MM2 (7:11). Zaudējums iesācēju komandai no Klaipēdas, kuru uzvaras pamatā bija puišu auguma pārsvars.
RTU vs KCN Riga (3:11). Puses nosegšana sagādāja problēmas, tika atzīts arī otras latviešu komandas pārākums. Tomēr jau pēc nedēļas šīs komandas tiksies Ogrē Latvijas Frisbija čempionāta ietvaros.
Cīņa par vietu sadalījumu:
RTU vs DeJaVu (3:11). Spēle sākās līdzīgi, tomēr RTU vairāk kļūdījās.
RTU vs MM2 (6:9). Atkārtota tikšanās ar šo iesācēju komandu, kas arī šoreiz izmantoja puišu auguma pārsvaru.
RTU vs Banzai (8:2). RTU spēlēja pārliecinošāk, jau no spēles sākuma izvirzoties vadībā.
RTU vs V-K komanda (11:5). Atkārtotā tikšanās, tomēr šoreiz pretinieces jau izrādīja sīvāku pretestību.

RTU open
RTU puiši open divīzijā pirms turnīra tika ierindoti 12. (no 15) vietā rangā, turnīru uzsāka C grupā, kur pirmo divu vietu ieguvēji turpināja cīņu par medaļām no 1/8 fināla. Divās spēļu dienās tika izcīnītas 5 uzvaras un piedzīvots 1 zaudējums (1/8 finālā), kas ļāva turnīra izskaņā ierindoties 9. vietā. "Spēles garā" - 7. pozīcija.
Grupas spēļu rezultāti:
RTU vs Enclave (10:6). Pirmā spēle uz nepierasta laukuma - zemi griesti, mākslīgās zāles segums un borti - bija interesants pārbaudījums. Sanāca ātri adaptēties situācijai un izcīnīt uzvaru pār krievu komandu.
RTU vs Zepps 2 (12:3). Viena no labākajām spēlēm RTU puišiem, kas nodrošināja 1. vietu C grupā.
Cīņa par vietu sadalījumu:
RTU vs Uža (6:10). 1/8 fināla spēle, kur RTU puišiem pretī stājās A grupas 4. vietas ieguvēja. Lai arī spēles sākumā sanāca izvirzīties vadībā ar 2:0, tomēr turpinājumā sekoja vairākas kļūdas, zaudējot 5 punktus pēc kārtas. Lietuvieši spēlēja stabili, neļaujot pretiniekam atgūties.
RTU vs B2 (11:6). Pirmās dienas pēdējā spēle - manāms nogurums, tomēr pārliecinoša uzvara.
RTU vs JrBack (11:5). Lietuvieši sedza zonu, RTU spēlēja pacietīgi, spēja pārņemt izniciatīvu un gūt uzvaru.
RTU vs BS (10:8). Spēle par 9. vietu. Ar šo komandu RTU puiši pirmo reizi tikās Rīgas Rudenī, kad tika piedzīvots sāpīgs zaudējums. Atceroties iepriekšējās reizes kļūdas un pienācīgi noskaņojoties spēlei, izdevās revanšēties.

Šis bija pirmais ārzemju turnīrs RTU indoor komandām ar piedzīvojumiem/pārdzīvojumiem gan laukumā, gan ārpus tā. Kopumā izbrauciens vērtējams kā laba treniņnometne, kas, cerams, ļāva labāk iepazīt vienam otru.

Pilns spēļu rezultātu apkopojums atrodams šeit.